Selecteer een pagina

Wat een impact heeft een burn-out op creativiteit zeg! Ik ben al ruim 1,5 jaar verder en voel me doorgaans goed. Het werken, voor mijn kinderen zorgen en nog veel meer doe ik al een jaar weer op mijn “oude” niveau. Maar de creativiteit heeft er nog steeds onder te lijden. Gelukkig merk ik dat het wel langzaam maar zeker steeds meer terugkomt. Dus tijd om te kijken hoe ik mijn creativiteit een boost kon geven.

Om te beginnen heb ik een aantal kits aangeschaft. Gewoon om weer eens te freubelen zonder er moeilijk over na te hoeven denken. Lekker doen in plaats van denken.

Vandaag laat ik de eerste kit zien waarmee ik dat heb gedaan de Soft sayings card kit.

In deze kit zit alles wat je nodig bent om 20 prachtige kaarten te maken. Dus inclusief inkt en stempelset.

Dus meteen aan de slag en al snel had ik mooie kaarten gemaakt.

Mooie enveloppen erbij en kaar om te versturen.

Nu had ik de smaak wel te pakken gekregen, dus meteen de volgende kit erbij gepakt. Die laat ik in mijn volgende blog zien.

Lieve freubelgroet van Gerreke