Selecteer een pagina

Wat een feestweek is dit voor mij zeg! Op persoonlijk gebied, want ik ben gisteren met mijn nieuwe baan begonnen.
Vandaar ook dat ik even minder actief was met Stampin’ Up! Ik wou vanalles nog goed voorbereid hebben. Maar ook op Stampin’ Up! gebied, want:

Gisteren is de lente-zomer catalogus van start gegaan!
Wat een ontzettend leuke catalogus is het deze keer. De party wishes en de number of years bundels zijn mijn favorieten.

2016 voorjaars catalogus
Gelijk met deze catalogus is ook de sale-a-bration catalogus gestart (ook wel SAB catalogus genoemd). Dit houdt in dat bij elke besteding van € 60,- je een gratis product uit de SAB catalogus uit mag zoeken. En daar staan hele leuke dingen in.

2016 SAB catalogus

In de rechterkolom op deze website is zijn de lente-zomer catalogus en de SAB catalogus digitaal te vinden. Voor een papieren versie kun je contact met mij opnemen.

En om het feest nog even compleet te maken is er ook nog een hele mooie weekly deal (ook in de rechter kolom te vinden). Het magnetische platform voor de big shot zit er bij. Echt een super goede aanbieding!

Ik ben lekker aan het genieten deze week. En om op de laatste dag dat het kan nog even goed af te sluiten:

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN VOOR 2016! Dat het een freubeltastisch jaar mag worden!