Selecteer een pagina

Hallo Freubelaars.

Nog steeds zit mijn creativiteit in een dip. Dus toen mijn teamgenoten vroegen of ik meedeed aan deze bloghop dacht ik, maar waarmee dan? Daar heb ik een mooie oplossing voor gevonden. Stampin’ Up! heeft namelijk hele mooie kits. In zo’n kit zit vanalles om bijvoorbeeld mooie kaarten te maken. Zodat alles meer voorbereid is en je simpel aan de slag kunt.

Dus voor deze bloghop heb ik gekozen voor de Perennial Birthday Project Kit.

In de kit zitten 12 tabbladen, 16 enveloppen, 16 kaarten in 4 verschillende prints, voorgesneden ballonnen, labels en andere accenten, stickers, gouden satijnen lint en dapper denim bakers twine. Dat alles in een mooi en handig doosje.
Naast deze kit heb je ook de stempelset Perennial Birthday nodig en inktpads in de kleuren Dapper Denim, Old Olive en Flirty Flamingo. Verder heb ik mini glue dots, dimentionals en Tombow lijm gebruikt.
Op de beschrijving die erbij geleverd is staan plaatjes van hoe je de kaarten in elkaar kan zetten. Dus je kunt meteen aan de slag.

Ik heb eerst de labels gestempelt, de linten en touwen enzo klaargemaakt en daarna de kaarten in elkaar gelijmd.

           

 

            

Dit is het eindresultaat: 4 mooie verschillende kaarten. En elke kaart dus 4x. Je kunt zelf natuurlijk variaties aanbrengen.

De tabbladen in het doosje zijn voorbedrukt. Je kunt de maanden erboven plakken, zoals ik gedaan heb. De bedoeling is dat ik alle verjaardagen per maand op het tabblad schrijf. Dan kan ik van te voren kaarten maken en in het doosje achter de juiste tabbladen vast klaarzetten. Heel overzichtelijk. Een leuke en slimme manier van overzicht houden wie je wanneer een kaart moet sturen. En of je nog genoeg kaarten op voorraad hebt.

Ik vond het fijn om op deze manier toch met mijn hobby bezig te kunnen zijn en mooie kaarten te maken, zonder zelf alles te moeten bedenken. Ook een leuke manier voor een beginnende stempelaar om snel mooie kaarten te kunnen maken en een gevoel te krijgen hoe de materialen van Stampin’ Up! zijn. Er zijn ook kits te krijgen waar de stempels en inkt en dergelijke al bij in zitten, dus kun je meteen aan de slag.

Nu kunnen jullie verder hoppen naar de blog van Natalie of terughoppen naar de blog van Karlijn.

Veel hopplezier! Geniet van alle inspiratie.

Lieve freubelgroet van Gerreke